Hinausautokeskus Logo
Blogi|Romuauton toimitus autopurkaamoon

Romuauton toimitus autopurkaamoon

hinauspalvelua turussa ja muualla suomessa

Auton kierrätys on järkevä ja luontoystävällinen vaihtoehto, kun haluat päästä vanhasta autostasi eroon. Romuautosta kierrätetään tai hyödynnetään muuten jopa 95%. Aikaajoin järjestetään myös erityisiä kierrätyskampanjoita. Näitä tulee kuitenkin sen verran harvoin ja ehdot saattavat olla tiukat miten palkkiota voi käyttää joten saattaa olla järkevämpää tilata auton kierrätys kun tarve siihen tulee.

Romuauton nouto ja toimitus autopurkaamoon

Kun päätät luopua autostasi, on aika miettiä kuinka saat sen toimitettua autopurkaamoon. Koko autonkierrätysprosessi on auton omistajalle täysin ilmaista ja todella vaivatonta.

Auton voi itse toimittaa lähimpään autopurkamoon. Kätevämpää on kuitenkin tilata Hinausautokeskuksesta maksuton romuauton nouto. Voit joko soittaa meille tai tehdä luovutustodistuksen sähköisesti.

Romuauto noudetaan viikon sisällä tai jopa parissa päivässä. Hinausautokeskus toimittaa romuauton Kuusakoski Oy:n autokierrätykseen.

Romuauto kannattaa aina kierrättää virallisen autokierrätyksen kautta, jotta romuauto kierrätetään säädösten mukaan ja luontoa kunnioittaen. Romutustodistus on merkki siitä, että auto poistunut ajoneuvorekisteristä.