Hinausautokeskus Logo
Blogi|Tiepalvelu - Asiakaskokemuksia

Tiepalvelu - Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemus auton oven avaus työkeikasta

Auton ovet aukeavat myös viikonloppuisin

Hinausautokeskus pitää huolen, että Uudenmaan alueen asukkaat pääsevät harrastustensa pariin myös viikonloppuisin.  

Helsinkiläisen Anteron matka pelaamaan frisbeegolfia sunnuntai-iltana meinasi tyssätä jo alkuunsa, kun uskomaton epäonnisten tapahtumien ketju sai alkunsa.

– Sidoin kengännauhoja auton etupenkillä, kun auton avain tipahti jalan alle.

Avaimen pudotessa, löi Antero samalla epähuomiossa auton lukitusjärjestelmän lukkoasentoon.
– Hypätessäni tämän jälkeen auton kyydistä pois, pompahti avain samaan aikaan jalkatilaan, Antero pudistelee päätään. Antero ei kuitenkaan vielä ryhtynyt etsimään avainta jalkatilasta, sillä hän ei ollut vielä huomannut asettaneensa autoaan vahingossa lukitustilaan. Autoreissu oli kuitenkin alkanut epäonnisesti ja jatkoa tuli seuraamaan.

Tämän jälkeen miehen lähtiessä kohti peräkonttia, lävähti auton etuovi kiinni, jonka seurauksena kaikki ovet olivat lukossa ja tavarat auton sisällä. Anteron onneksi puhelin oli hänellä kuitenkin mukana ja pian hän selailikin jo Hinausautokeskuksen verkkosivustoja. Päätös yhteydenotosta sinetöityi, kun Antero huomasi Hinausautokeskuksen tiepalvelulla olevan 24 tunnin päivystyksen.

–  Itse voin suositella Hinausautokeskusta, koska omassa tapauksessani homma toimi erinomaisesti. Vaikka oli sunnuntaipäivä, oli Hinausautokeskuksella 24h päivystys ja tunnissa saimme miehen paikalle avaamaan auton ovia – kyllä täytyy suositella.

Hinausautokeskus. Valmiina auttamaan.

Mikäli auton avaimet ovat epähuomiossa jääneet autoon sisälle, ja ovet ovat lukossa, auttaa Hinausautokeskuksen automekaanikko avaamaan auton lukitut ovet. Aina myös auton omatkaan avaimet eivät välttämättä toimi, ja myös tällöin on soitto Hinausautokeskukselle järkevä vaihtoehto, päivään tai kellonaikaan katsomatta. Lue lisää auton oven avauksesta.

Lue myös blogiartikkelimme koskien kaskovakuutuksia ja selvitä, mitä palveluita sinun vakuutuksesi kattaa.