Hinauspalvelu ja Tiepalvelu Helsinki

Palvelemme 24h

HELSINKI | ESPOO | VANTAA | KOKO PÄÄKAUPUNKISEUTU

09 350 8550 | Soita 24h

Tiepalvelu ja ajoneuvon hinaus Helsingissä, koko pääkaupunkiseudulla sekä sen lähialueilla. Hinauspalvelu ja tiepalvelu päivystävät 24h vuoden jokaisena päivänä ja ovat valmiina auttamaan pulaan joutuneita tien päältä.

Hinauspalvelu Helsinki

Hinauspalvelu Helsinki palvelee kattavasti henkilö- ja pakettiautoja, mopoja ja moottoripyöriä sekä raskasta kalustoa. Hinausautomme saapuu Helsingissä paikalle tyypillisesti 30-60 minuutissa, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa auton hinauksen turvallisesti sekä luotettavasti. Hinauspalvelu Helsinki auttaa kaikissa ajoneuvon ongelmatilanteissa!

Tiepalvelu Helsinki

Tiepalvelu Helsinki palvelee myös loistavasti. Monipuolinen tiepalvelu auttaa matkan jatkumaan, eikä autoa tarvitse välttämättä hinata. Tiepalvelun palveluita ovat auton oven avaus, liikkuva akkupalvelu ja auton käynnistys, liikkuva rengaspalvelu sekä polttoainetankin tyhjennys.

Helsingin hinauspalvelun ja tiepalvelun  fyysinen toimipisteemme sijaitsee Helsingin Ala-Tikkurilassa, kehä 3:n varrella. Hinausautot ovat lähtövalmiudessa Helsingissä sekä ympäri pääkaupunkiseutua. Hinausautokeskus palvelee Helsingin lisäksi kattavasti esimerkiksi seuraavilla paikkakunnilla sekä näiden lähialueilla: Espoo, Kerava, Kirkkonummi, LoviisaPorvoo, Sipoo, Tuusula sekä Vantaa.

Hinausautokeskus Helsinki
4.9
Based on 1165 reviews
Hannele T.
13:28 25 Sep 20
Akku oli tyhjentynyt yön aikana, kun navigaattori oli pudonnut hätävilkku kataisimen päälle ja kytkenyt hätävilkut päälle. Apu lähti liikkeelle parissakymmenessä minuutissa ja pääsi aloittamaan työmatkani. Ihan huippupalvelua. Olen Autoliiton jäsen ja sain tämän palvelun ilman eriveloitusta. Kuuluu Autoliiton jäsenpalveluihin.
Tommi V.
05:43 24 Sep 20
Melko nopeasti auto tuli paikalle. Hinausmies otti myös minut huomioon, että minun ei tarvinnut jäädä paikalle koko hinauksen valmisteluajaksi.
Karliany
05:06 22 Sep 20
Nopea ja ammattitaitoinen palvelu - suosittelen.
Pirjo L.
19:45 17 Sep 20
Jouduin yllättäin ma iltana turvautumaan Hinauskeskuksen palveluun. Palvelu oli alusta alkaen upeaa. Juttelin pitkän puhelun Sami nimisen työntekijän kanssa, jolta sain oivalliset vinkit. Autoni haettiin puolen tunnin sisällä tässä tapauksessa tollontyönä itse tekemäni dieselin sijaan tankkaamani bensan vuoksi. Hinausauton kuljettaja rauhallisen ystävällisesti haki autoni.Koko prosessi polttoainetankin tyhjentämisestä auton,luovutukseen takaisin oli todella palveluhenkistä. Moni firma saisi ottaa oppia heistä. Kiitos turvallisesta ja laadukkaasta palvelusta.
Päivi M.
05:03 16 Sep 20
Hyvä ja nopea palvelu.Kiitos.
Jouni L.
15:08 15 Sep 20
Akku oli tyhjentynyt helmikuussa sunnuntaina, Hinausautokeskuksen numeroon soiton jälkeen meni n. 20 min ja ystävällinen kaveri soitti, että on nyt paikalla auton vieressä, akun vaihto kesti n. 15 min ja pääsin jatkamaan matkaa. Nopeaa ja ammattitoimintaa kaikilta osin 👍
Jari L.
16:14 14 Sep 20
Nopea sekä asiallinen palvelu. Olisin ollut liemessä ilman teitä. Apu tuli todella nopeasti ja päästiin jatkamaan töitä paikkaus operaation jälkeen. Kiitos avusta.
Ville J.
05:03 14 Sep 20
Nopea, hyvä ja ammattitaitoinen palvelu.
Jari N.
05:15 10 Sep 20
Apu tuli nopeasti. Vikaa selviteltiin paikan päällä ja todettiin, että tarvitaan korjaamopalvelua. Oli tärkeää, että oli korjaamosuositus tarjolla.
Maritta K.
11:35 09 Sep 20
Ystävällinen ja nopea palvelu.

Palvelemme tehokkaasti Helsingissä. Alta löydät palvelumme.

Hinauspalvelu Helsinki

Hinauspalvelu Helsinki

Hinauspalvelumme auttaa, kun tarvitset apua tien päällä. Lue lisää

Tiepalvelu Helsinki

Tiepalvelu Helsinki

Tavoitteenamme on, että matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti. Lue lisää

Auton kierrätys Helsinki

Auton kierrätys Helsinki

Kierrätyspalvelumme avulla saat autosi vaivattomasti kierrätykseen. Lue lisää

AL-Autopalvelukeskus

AL-Autopalvelukeskus

AL-Autopalvelukeskus Helsingin Ala-Tikkurilassa Lue lisää

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab        (2936186-2)

Juhtatie 2 00750 Helsinki Sijainti kartalla

Asiakaspalvelu (24h)
Yhteys 09 350 8550asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

Laskutus (Arkisin klo 8.00-16.00)
Yhteys 09 350 85560, laskutus@hinausautokeskus.fi

Toimisto avoinna arkisin 8:00 – 17:00
AL-Autopalvelukeskus avoinna arkisin 9:00 – 15:00

 

Katso henkilöiden yhteystiedot

Ota yhteyttä

Nimi (vaaditaan)

Sähköposti (vaaditaan)

Aihe

Viesti