Hinausautokeskus Helsinki – Hinauspalvelu ja Tiepalvelu

Palvelemme 24h

HELSINKI | ESPOO | VANTAA | KOKO PÄÄKAUPUNKISEUTU

09 350 8550 | Soita 24h

Tiepalvelu ja ajoneuvon hinaus Helsingissä, koko pääkaupunkiseudulla sekä sen lähialueilla. Hinauspalvelu ja tiepalvelu päivystävät 24h vuoden jokaisena päivänä ja ovat valmiina auttamaan pulaan joutuneita tien päältä.

Hinauspalvelu Helsinki

Hinauspalvelu Helsinki palvelee kattavasti henkilö- ja pakettiautoja, mopoja ja moottoripyöriä sekä raskasta kalustoa. Hinausautomme saapuu Helsingissä paikalle tyypillisesti 30-60 minuutissa, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa auton hinauksen turvallisesti sekä luotettavasti. Hinauspalvelu Helsinki auttaa kaikissa ajoneuvon ongelmatilanteissa!

Tiepalvelu Helsinki

Tiepalvelu Helsinki palvelee myös loistavasti. Monipuolinen tiepalvelu auttaa matkan jatkumaan, eikä autoa tarvitse välttämättä hinata. Tiepalvelun palveluita ovat auton oven avaus, liikkuva akkupalvelu ja auton käynnistys, liikkuva rengaspalvelu sekä polttoainetankin tyhjennys.

Helsingin hinauspalvelun ja tiepalvelun  fyysinen toimipisteemme sijaitsee Helsingin Ala-Tikkurilassa, kehä 3:n varrella. Hinausautot ovat lähtövalmiudessa Helsingissä sekä ympäri pääkaupunkiseutua. Hinausautokeskus palvelee Helsingin lisäksi kattavasti esimerkiksi seuraavilla paikkakunnilla sekä näiden lähialueilla: Espoo, Kerava, Kirkkonummi, LoviisaPorvoo, Sipoo, Tuusula sekä Vantaa.

Adrian Kadir
15:54 07 Aug 19
Meni rengas paskaks niin pahassa paikkaa ja pyöreen pultin nähdessäni oli pakko nöyrtyä ja soittaa HAK:ille että pääsisin helevettii sieltä tuomitsevien katseiden alta kun tunteja yritin vääntää aivan pyöreää pulttia irti renkaan vaihtamiseksi. Soitin sinne, n. 10 sekuntia soiton alkamisesta vastasi asiamiäs. Selitin tilanteen ja odotin about puol minuuttia ja kaveri kertoi että menee korkeintaan 1h. No menihä siinä sitte 1h10min tasan, minkäs teet jos on yhdellä autolla liikenteessä, oli edellinen keikka jotenkin venynyt, perus juttuja ei maailmaa kaada. Mekaanikko ajo auton vieree, hyppäs pakusta ulos, tervehti ja kysyi mitäs oli käyny. Siinä 5h tämän vuoden rankimman vitutuksen jälkeen kerroin helpottuneena pelastajalleni mitä oli tapahtunu. Kaveri sanoi että juu u näitä sattuu kaikille, meni omalle autolleen, veti perässään tunkin jolla olisi norsukin noussu maasta. Laittoi hylsyn paikoilleen ja sai ulos sen pyöreän pultin lopulta jonka jälkeen otin sen ilomielin vastaan ja viskasin niin pitkälle kun oma fysiikka salli. Jani sit vaihto sen renkaan alle 30 sek ajassa ja vei työkalunsa takaisin empimättä. Annoin tietoja siinä pari min verran ja puhuttiin hieman renkaista yleisellä tasolla. Kaikki tää alle 10min auton ajaessa mun auton viereen, ammattitaitoisia kavereita ei mitää ongelmaa.
Mika Viljanen
05:08 24 Jul 19
Hinausta tilatessani kerroin auton olevan parkkihallissa, mutta paikalle saapui kuitenkin auto, joka oli liian iso halliin. Mutta tämä pieni kommunikaatiokatkos unohtui nopeasti, kun erittäin ystävällinen ja avulias kuski selvitteli kanssamme auton sähköongelmaa ja kiipesi auton takaluukun kautta autoon saadakseen konepellin auki apuvirran antamista varten. Kun auto oli saatu jotakuinkin liikkeelle niin että se saatiin hinausauton kyytiin, kuljettaja hoiti sen itsekseen valmiiksi huollon pihaan ilta-aikaankin. Palvelu oli siis kaikin puolin erinomaista.
Laura Mäki
09:17 22 Jul 19
Kun neljä leidiä liikkuu niin kaikkea voi sattua! Autosta tyhjeni akku kun sisätilan peilit valoineen olivat jääneet päälle 🤭 Palvelu toimi nopeasti ja vaivattomasti ja puolen tunnin kuluttua oltiin jo takaisin tien päällä! Suosittelen!
Tatu Chanth
19:42 05 Jul 19
Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, puhelusta alkaen. Toivottavasti et heidän palveluita koskaan tarvitse, mutta jos tarvitset, suosittelen!
matti hyvönen
07:06 25 Jun 19
Toimi moitteettomasti. Autoni perään ajettiin aamuruuhkassa Kustaa Vaasankadulla 18.6. Hinausauto paikalla n. puolessa tunnissa. En saanut yhteyttä Veho/Herttoniemeen (korjaamooni). Vasta matkalla, soittivat, että korjaamotoiminta lopetettu. Hinaaja kuitenkin tietokoneelta löysi toisen vakuutusyhtiöitten suosittaman korjaamon Herttoniemessä ,Autoklinikka. Toki Autoklinikalla heti todettiin, että autoni olisi syytä viedä suoraan Autovahinkokeskukseen Espooseen. Koko tämä kuvio sujui hienosti. Laskukin meni suoraan vakuutusyhtiölle. Kiitos hinauspalvelulle!
Mikko Laakso
18:44 24 Jun 19
Saavuin Helsingin Länsisatamaan 14.6. illalla. Auton parkkivalot olivat vahingossa jääneet päälle 11.6. ja akku oli tietenkin tyhjä. Autoliiton numeron kautta sain avunpyynnön liikkeelle ja melkein heti Hinausautokeskuksen edustaja soitti ja sain tilanneselvityksen. Noin tunnin kuluttua autolle tulostamme saapui apu. Asiallinen nuori mies hoiti tilanteen käden käänteessä ja antoi tarvittavat ohjeet. Kotimatka Pieksämäelle sujui ongelmitta. Suurkiitos!
Jukka Eerola
14:39 24 Jun 19
17.6. 2019 jouduttiin turvautumaan laveriautoon Tallinnassa klo 16.00.Autoliiton kautta lähti homma käyntiin ja hoitui 10 arvoisesti satamaan.Sen lisäks Siljatallink laitto hihat heilumaan,ehkä vähän normien ohikin.Niin ei kestänyt kovin kauan kun altiin Laveriautoineen laivan ruumassa.Auto pudotettiin paikalleen ja hinuri meni pois.Kerettiin kuitenkin kuskia kädestä pitäen kiittämään.Ymmällään oltiin että meten tää näin voi mennä.Tultiin Helsinkiin 21.30 ja laivan tyhjennettyä henkilökunta tuuppasi auton laiturille ja homma oli heidän osaltaan siinä.No sitten soitto autoliittoon että nyt ollaan Helsingissä ja laveri tilattiin.Satamahenkilökuntaan kuuluva vilkkuauto tuli paikalle ja kuski kysy että saitteko auton,kyllä,minä meen opastamaan hinuria portille.Vajaa puolituntia oltiin jälleen laveriauton kyydissä.Kuljettajalle annettiin täysoikeus viedä meidät mihin on muitakin viety.Paikka oli Suomenojan Fixus.Helsingin päässä hinaustoiminta oli myös 10 arvoista.Kuljettaja oli hommansa hallitseva osasi hyvän keskustelutaidon ja homma toimi.
Antti Koskenmäki
08:44 24 Jun 19
Hyvää ja nopeaa palvelua kun auto ei startannut. Ensiksi kokeiltiin johtuiko akusta ja sen jälkeen auto lavetille, huoltoon.
Kipa K
08:42 24 Jun 19
Rauhallinen ja asiantunteva ammattilainen saapui suhteellisen nopeasti paikalle, jaksoi kuunnella tunteenpurkaukseni, tarkistaen samalla auton vauriot ja tällä kertaa kävi tuuri: toivotti hyvää matkaa. 🙂
Matti Siltanen
08:14 24 Jun 19
Loistavaa palvelua, iso kiitos, olin aivan uuden autoni kanssa pulassa kun moottorin puolella iso ongelma. Asiansa osaava kuski tuli paikalle 17.6.2019 Tikkurilantie, 01300 Vantaa ja hoiti homman mallikkaasti, auto kyytiin ja varikolle 👌👍
Erri Javola
12:32 19 Jun 19
Erittäin hyvin hoidettu puhjennut rengas ja uuden hankinta. Todella sujuvaa toimintaa
Wilma Riihimäki
05:04 11 Jun 19
Todella nopea palvelu ja ystävällinen asiakaspalvelu. En päässyt itse paikan päälle tuomaan auton avaimia, joten miehet ystävällisesti tulivat hakemaan ne työpaikaltani. Erittäin hyvä mieli jäi palvelusta.
Markku Kylmäluoma
19:57 10 Jun 19
Autoni laturinhihnan katkettua, Autoliiton palvelukeskuksen päivystäjä antoi toimeksiannon Hinausautokeskukselle, jonka työntekijä soitti minulle ja sovimme paikan josta hän ottaa autoni hinaukseen korjaamolle. Kuljettaja soitti matkalta ja pahoitteli että viivästyy hieman liikenneruuhkan takia, ja tästä kuljettajalle iso plussa. Kuljetuksen aikana hän varmisti että korjaamolle on asentaja tulossa ja kertoi mahdollisuudesta jäädä odottamaan korjausta läheiselle huoltoasemalle. Halusin kuitenkin odottaa autossa. Myös asentajalle suuret kiitokset kun mahdollisti matkan jatkamisen vaikka oli lauantai ilta pitkällä. Voin suositella käyttämään ko yrityksen palveluita.
Kai Meramo
14:23 10 Jun 19
Apu tuli 10-15 minuutissa. Rauhallinen nopea ja ilmeisen osaava kaveri. Autoon vaihdettiin akku odottaessa. Plus - asiakkuuden myötä hintakin kohdallaan. Kiitos. Kai M
Piia Kuoksa
14:21 10 Jun 19
Puhelimessa hyvä palvelu. Hinausauton saapuminen kesti peräti ehkä vähemmän kuin odotimme. Kyyti huollon pihaan oli turvallinen ja kuski ammattitaitoinen.
Jukka K
09:53 24 May 19
Varaus hoitui helposti ja matkalla sattunut yllättävä käännekin sekä siitä seurannut uusi hinauksen määränpään vaihtuminen ei aiheuttanut mitään ylimääräistä vaivaa. Suosittelen.
Katriina Kuula
07:55 24 May 19
Kiitos nopeasta palvelusta. Moottoritiellä oli rengas puhjennut ja odottelin vain hetken tuloanne ja renkaanvaihto kävi pikaisesti ammattilaiselta. Kiitos 😍
Pauli Partia
09:51 21 May 19
Nopea, asiantunteva sekä erityisen ystävällinen palvelu. Heti soitettiin ja kerrottiin noin aika milloin tullaan 🤗🤗🤗
Päivi Poutala
09:19 21 May 19
Hinaus auto tuli joutuisaan ja sain erinomaista palvelua!Ilolla suosittelen kyseistä firmaa muillekin autoilijoille ja tulen itsekin käyttämään firman palveluita tarvittaessa jatkossakin 🙂
Yrjö Alanen
09:07 21 May 19
Toi on aika simppeli homma. Toimii eikä hintakaan ole kohtuuton kun laskee kaikki kulutmitä siinä on.
Patrik Levlin
20:10 19 May 19
Nopeasti tulivat paikalle ja saivat jopa auton korjattua, joten ei ollut edes tarvetta hinata autoa.
Timo Ylä-Mononen
19:41 17 May 19
Hinausautokeskuksen palvelu toimi nopeasti ja täsmällisesti. Kuljettaja osasi tehtävänsä hyvin ja asiakaspalvelu oli ystävällistä sekä asiallista.Onnistuitte todella hyvin, tuntui todella siltä, että matkankatkeamisongelmamme alkoi ratketa tehokkaasti!
Heimo Jauho
11:28 16 May 19
Palvelu joustavan asiallista ja osaavaa. Auto kun on Helsingissä ja soittaja Lappeenrannassa.Autoa ei tarvinnut hinata korjaamolle.ANNETTU VIRTAA JA TIUKATTU + kaapelin Iitin.Kiitos
Katariina A
10:02 13 May 19
Nopeaa ja ystävällistä palvelua, ainoa miinus oli korkea hinta mutta tästä infottiin jo soittotilanteessa firman aloitteesta.
Pasi Aaltonen
04:14 09 May 19
Uusi akku tuli 0,5 h siedettävään hintaan. Kokonaisuutena HAK:in palvelu, oli palvelua isolla P:llä!
Riikka Nikamaa
16:17 08 May 19
Todella asiallinen, mukavaja nopea palvelu kun perjantaina kulkuneuvoni päätti olla käynnistymättä. Numero ehdottomasti talteen jos tulee paniikki toistamiseen.
Hannu Aikio
16:05 08 May 19
Lauantai-ip:llä autoni moottorin varoitusvalot keskeyttivät ajomme. Hinuri tuli nopeasti, kaveri oli ammattilainen, eikä siinä kauan nokka tuhissit, kun auto oli näkymättömissä. Nyt taas käytössä. Kiitos :-)!
Tom Antikainen
17:50 01 May 19
Ammattimainen ja ystävällinen palvelu. Matka sujui mukavasti ja kuljettaja oli hyvää juttuseuraa. Auton nouto ja määränpäähän vienti tapahtui varmoin ottein.
Saila Salo
12:31 29 Apr 19
Juoheva palvelu heti varauksesta lähtien. Akkuambulanssissa monipuolinen varustelu ja apu saapui sekä toimi nopeasti. Auttaja oli erittäin asiantunteva ja ystävällinen, kaikenkaikkiaan varsin positiivinen kokemus pulmatilante
Arto Kallunki
11:07 28 Apr 19
Soitosta 15 min oli hinuri paikalla ja homma hoitui erinomaisen sujuvasti. Suosittelen! 👍
Päivi Heikkinen
18:37 26 Apr 19
Apu oli kerta kaikkiaan ammatillista ja ystävällistä! ISO kiitos nuorelle miehelle tien päällä ja puhelin palvelulle❤
Marjo Repo
12:13 13 Apr 19
Sain apua noin 15 minuutissa. Palvelu oli ystävällistä ja tehokasta. Kiitos!
Mikko Welling
13:11 10 Apr 19
Erittäin hyvä ja nopea palvelu sekä hyvää asiakastyötä. Kallista toki, mutta niin ammattilaisten touhu on aina.
Alpo Suova
23:45 21 Mar 19
Autosta virta loppu. Soitosta puolisen tuntia ja auto tulilla. Nopeampi olisi ollut suora salaman isku akkuun...
TL Monitoimi
09:06 20 Mar 19
Nopea ja tehokas palvelu. Olen käyttänyt kaksi kertaa. Palvelualttiit ja ystävälliset kuljettajat. Vahva suositus! 🚘🙂
Jan Erik Sundström
12:32 12 Mar 19
Saapui erittäin nopeasti vaikka oli lauantai yö (15 minuuttia lähellä Tikkurilaa), veti ojasta hyvin ja oli hyväntuulinen ja epäbyrokraattinen, vaikka oli aamuyö. Tuli helpottunut tunne.
Tapio Jaakola
14:40 07 Mar 19
Hyvin toimittu ja h. auton kuljettajan matkapuhelin yhteydenpito hlöön kohteessa on tilannetta rauhoittavaa hyvää toimintaa taholtanne, kiitos siitä erikseen.
ole ekholm
12:26 04 Mar 19
Erittäin asiallinen palvelu. Kuljettaja osasi kyllä ammattitaitoisesti hoitaa autoni paikasta A paikkaan B. Suurkiitokset
Katja Outinen
08:28 04 Mar 19
Kun ystävä oli kylässä 2 pienen lapsen kanssa ja huomasi lähtiessä että autonavaimet autossa niin siinä hymy hyytyi äidiltä sekä lapsilta. Apu tuli alle puolessa tunnissa ,kiitos siitä! Ja plussaa että maksun sai laskulle!
Esa Krautsuk
08:43 14 Feb 19
Aivan kymppi suoritus. Auton jäätyneet lukot aukesivat 10sekunnissa👍. (Itse olin yrittänyt sulatella hiustenkuivaimella lukkoja ja pitänyt sisätilalämppäriä päällä vuorokauden, ilman mitään elonmerkkejä lukoissa)'
Esa Pasanen
14:15 13 Feb 19
Palvelu tilausta vastaanotettaessa ja itse hinauksessa oli ystävällistä ja kohteliasta ja toiminta oli tehokasta.Apu tuli nopeasti ostoskeskuksen halliin. Hinausauton kuljettaja määritteli heti ongelman, käynnisti auton ja opasti välttämään ongelman jatkossa. Hinausta ei tarvittukaan. Toiminta esimerkillistä!
Lauri Nieminen
15:05 08 Feb 19
Loistava kuski vaikka jäi jumiin samalla kadulla. Koko katu oli tukossa. Purettiin kuskin kanssa suma ja sitten hän hinasi mut pois hangesta.
Kai Kvist
19:42 07 Feb 19
Erittäin hyvää palvelua ja ottaen huomioon huonon kelin ja ja onnettomuuksien määrän sillä hetkellä, pääsin jatkamaan varsin nopeasti matkaani . Alle Parissa tunnissa selvisin, vaikka olinkin pienehkön tien varressa maaseudulla jumissa. Kiitokset koko henkilökunnalle !
Sirkka Hiltunen
16:30 03 Feb 19
Akku hyytyi parkkihallissa, K-Citymarket Koivukulä. Päivä oli lumipyyinen, joten jouduimme odottamaan 2h (tilauksia oli varmasti runsaasti sinä päivänä).Saimme hyvän avun ja auto käynnistyi jälleen.Kiitos asinatuntevasta palvelusta!
Jukka Ensio Salminen
12:38 28 Jan 19
Yllättävän hyvä palveluasenne nuorella miehellä. Tuntuu, ettei hänelle ole kertynyt vääristävää, katkeroittavaa sakkaa sieluun tai se on hyvin voideltu vasta-aineilla. Annan täydet pisteet.
Kai Kylmälahti
11:12 24 Jan 19
Se oli nopeaa toimintaa, tarvitsin virtaa kun akku hyytyi. Ainoa huonopuoli siinä oli kun joutui odottamaan avun saantia, mutta sille hän ei mitään voi kun muitakin avun tarvitsijoita on. Kun apu tuli niin se oli noin 10 minuuttia kun auto jo käynnistyi. Upeaa toimintaa!
ilkka westergren
11:11 24 Jan 19
Akku kaipasi apua joten soitin sitä täältä. Apu tulikin hyvin nopeasti sovitulla kellonlyömällä palvelu oli asiantuntevaa ja tehokasta. Siitä täydet pisteet.
Ari Hintikka
07:41 22 Jan 19
Heti puhelussa kerrottiin rehellisesti, että jonoa on ja menee aikaa.Näin osasi heti "häipyä" paikalta eikä jäänyt turhaa odottamaan.Auto hoitui korjaamolle myöhemmin päivällä sovitusti.
J Hart
14:03 21 Jan 19
Tilattu Autoliiton kautta.Tilanne: Lauantai-ilta Helsinki, Pegerkatu. Lähes tyhjä rengas, huomattu pysäköitäessä. Itse en päässyt paikalle. Hinausautokeskuksen kuljettaja paikkasi renkaan paikanpäällä. Ilmoitti suoritetusta toimenpiteestä. Erinomainen palvelu ja nopeus, suuret kiitokset suoritetuista tehtävästä.
Riitta Pitkänen
14:37 14 Jan 19
Sain erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua. Kiitos. Palvelu tuli nopeasti verrattuna Autoliiton puhelinpalveluun, joka katkesi kun olin jonottanut ensin 5 minuttia ja sitten uusi jonotus....
Leena H
09:26 14 Jan 19
Puhelimessa oli heti hinausta tilatessa todella miellyttävän oloinen ja ammattitaitoinen naisihminen tilausta vastaanottamassa. Sitten paikalle tuli todella mukava ja ammattitaitoinen hinausautokuski. Molempien henkilöiden asiakaspalvelutaidot täysi 10, mun arvosana asiakaskokemukselle täysi 10.
Matti Kestila
09:21 14 Jan 19
Autoni hyytyi Turun moottoritien päähän Helsingissä. Autoliiton Tiepalvelun avulla auto ei käynnistynyt. Hinausautokeskuksen Janne Turpeinen saapui pikaisesti, toimi ystävällisen taitavasti ja auttoi lopuksi työntämään auton korjaushalliin. Kertakaikkiaan loistavaa palvelua sunnuntai-iltapäivänä. Matti Kestilä, erikoislääkäri
Matti Salmela
10:01 11 Jan 19
VW tiepalvelun kautta tuli apu (reilun tunnin kuluttua) ja avaimeen vaihdetun pariston avulla autoni käynnistyi!
Tuija Terävä
15:56 08 Jan 19
Hyvä ja ystävällinen, nopeahkokin palvelu. Kiitos oikein paljon, on tärkeää, että pulassa oleva kohtaa ystävällisen ihmisen, joka on rauhallinen ja auttaa!
Hannu Tolvanen
12:02 08 Jan 19
Nopeasti vastattiin puhelimeen ja asiakkaan tarpeet otettiin haltuun ammattitaidolla.Hinausauto tuli kohteeseen 15 minuutissa.Isompi alan toimia jolle ensin soitin tarjosi 1,5 tunnin toimitusajalla autoa paikalle.Hinattava kohde oli jäänyt ajoradalle tukkimaan liikennettä josta se piti saada nopeasti pois.
Terhi Koivisto
07:59 02 Jan 19
"Neljän ruuhka-aikaan" nähden nopea paikalle saapuminen! Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Reissussa ollut perhe pääsi jatkamaan matkaansa.
Heljä Hoppu
09:16 28 Dec 18
Ajoin kotipihaan, huomasin että olin ajellut tyhjällä renkaalla, ilmeisesti muutamia kilometrejä. Huh. Hinausautokeskus toimitti paikalle korjaajan , aika lyhyessä ajassa. Rengas paikattiin.. Kiitos! Kiitos nopeasta ja ystävällisestä palvelusta!
Marika Rajamäki
08:53 28 Dec 18
Akku sanoi sopimuksensa irti jouluaattona.Soitto hinausautokeskukseen ja tunnin päästä uusi akku oli paikoillaan.Nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Suosittelen lämpimästi.
Arto Lantz
09:11 19 Dec 18
Apu tuli nopeasti (n 30 min.) ja sain auton käynnistykseen ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua.
Hannu Kumpulainen
15:31 18 Dec 18
Sain autolle hinauksen kotipihasta korjaamolle lähes tunnin varotusajalla mikä on ihan loistava odotusaika talven ekana kolarisumapäivänä lumisateesta johtuen. Kovasta kiireestä huolimatta ei tarvinnut tuntitolkulla odotella apua. Hieno suoritus. Kuljettajakin osasi työnsä mitä erinomaisemmin. Olin tyytyväinen.
Maija-Liisa Eskola
05:49 18 Dec 18
Apu tuli ”nopeasti”. Asiantunteva arvio auton viasta jo hinausautonkuljettajalta. Saimme korjatun auton seuraavana arkipäivänä. Suosittelemme.
Jonne Luomala
13:30 14 Dec 18
Erinomainen palvelu. Paikalle saapunut mekaanikko oli ammattilainen ja tiesi mitä tehdä. Antoi myös neuvoja ongelmien välttämiseksi. Huippua!
Hansu
08:53 05 Dec 18
Palvelu oli oikein hyvää ja olin erittäin tyytyväinen! Hinausauto tuli nopeasti, kuski oli todella mukava ja asiantunteva ja kaikki sujui erinomaisesti.
Henri Grundsten
08:51 05 Dec 18
Loistava palvelu! Autoni akku simahti totaalisesti ja tiedustellessani hinauspalvelua korjaamolle minulle ehdotettiin, että he voisivat tulla paikan päälle 45 minuutissa ja vaihtaa akun siinä. Lisäksi minulle kerrottiin, että vakuutukseni näyttäisi korvaavan palveluosuuden ja minulle jäisi maksettavaksi ainoastaan akun hinta. Ongelmani oli ratkaistu tunnissa, ja kohtuukustannuksin!
Casper M
12:35 04 Dec 18
Hinaus onnistui nopeasti sekä vaivattomasti. Soitto ja auton saapuminen kävivät mutkattomasti ja asiat tuntuivat palvelun ansiosta heti olevan taas hoidossa.
Erkki Savolainen
19:45 30 Nov 18
Opelin palveluun soiton jälkeen kuljetta soitti lähes heti. Ruuhkassa kesti vain 30 min.Nopea selvitys ja auto lavalle. Kuljettaja ajoi minut iltatöihin ja sain tehty illan keikat.Eli tosin hyvin meniPSSain autoni heti seuraava päivänä.
rronsba
10:16 26 Nov 18
Kyllä nää hoitaa aina haluamalle huololle välillä pienen säätämisen kanssa, mutta olen todella tyytyväinem palveluun 🙂
Hannu Grönlund
10:02 26 Nov 18
Loistavasti toimittu. Odotus aika vain olisko ollut 30-40 min. Hannu Grönlund
Toni Lankinen
15:53 24 Nov 18
Hyvä ja nopea palvelu. Ystävällinen kuljettaja. Pääsi itsekkin kyydillä korjaamolle jonne auto vietiin
esko repo
18:21 20 Nov 18
Hyvää palvelua, "hinurikuski oli miellyttävä, huuumorintajuinen ja työnsä osaava". Terv ER
Sampo Hulkkonen
09:48 19 Nov 18
Upea ja nopea palvelu sunnuntai-iltana. Joustavaa toimintaa kaikin puolin. Iso kiitos sekä asiakaspalvelulle , että aivan loistavalle kuljettajalle. Iso Kiitos
Martta Hakamies
09:33 19 Nov 18
Hinausauto saapui nopeasti, ja kuljettaja oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Ensin yritettiin elvyttää hyytynyttä autoa apuvirralla, mutta kun se ei auttanut, auto hinattiin korjaamolle.Sain palvelun Autoliiton plusjäsenenä Matkanjatkamispalvelun kautta. Olen erittäin tyytyväinen ja aion pysyä jäsenenä jatkossakin.
Sami Kortelainen
19:52 15 Nov 18
Erittäin Hyvä ja kohtuu nopea apu....😀Kiitokset kuskille...👍
Ritva Salmi
10:29 14 Nov 18
Hyvä ja nopea palvelu. Apu saatiin siihen hetkeen ja päästiin sitten ajamaan huoltoon asti.
Pentti Kotiaho
08:06 09 Nov 18
Apu tuli nopeasti. Tosin jälkikäteen voi todeta että apu paikanpäällä olisi voinut ratkaista koska ilmeisesti vika oli vain polttoaineen loppumisen jälkeinen hidas ilmaus.
Vesa Lappalainen
18:48 05 Nov 18
Rengas tyhjeni ja auton oma korjaussarja ei toiminut,soitto Autoliittoon josta välittivät tiedon Hinausautokeskukseen.Apu tuli alle puolessa tunnissa.Rengas paikattiin ja matka jatkui.Täydet viisi tähteä
Pekka Rastas
10:59 05 Nov 18
Erittäin nopeaa, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Nyt tiedän mistä löytyy tarvittaessa asiantunteva apu!
Paku24 Pakettiauton vuokraus
09:03 05 Nov 18
Hinausauto tuli sovittuun aikaan. Kuski oli ystävällinen ja ammattitaitoinen. Täydet 10 pisteet. Kiitos!
seppo Harinen
08:11 30 Oct 18
Olette paras hinausauto palveluja tuottava yritys Etelä-Suomessa,olemme olleet asiakkaana jokusen vuoden ja teihin luotamme 100 prosenttisesti. Kiitos.
Sir Moomin
19:09 26 Oct 18
Auto saapui hinaamaan nopeasti, palvelu oli hyvää ja miellyttävä hinausmies.
Veijo Pyykönen
09:04 24 Oct 18
Apu tuli ilmoitetussa puolessa tunnissa. Apusähköakku auttoi liikkeelle, ei tarvinnut hinausta. Asiallinen palvelu.
Kalevi Alestalo
07:12 24 Oct 18
Miellyttävä ja palvelualtis kuski. Hyvää toimintaa. Kiitos.
Tapani Koivula
09:11 22 Oct 18
Hei.Palvelu (akun vaihto) Tuusulassa (Sula) oli ystävälllistä, asiantuntevaa ja tehokasta. Tapani Koivula
Tapani Koivula
09:10 22 Oct 18
Hei.Palvelu (akun vaihto) Tuusulassa (Sula) oli ystävälllistä, asiantuntevaa ja tehokasta. Tapani Koivula
Jukka Leiwo
08:21 22 Oct 18
Nopea, miellyttävä ja ammattitaitoinen hinauspalvelu. Kiitokset!
Vesa Romppanen
07:30 22 Oct 18
Toiminta oli nopeaa ja ammattitaitoista. Myös asiakkaan kannalta turvallista, että henkilötiedot tarkastettiin. Kiitos!
Kalevi Alestalo
07:22 22 Oct 18
Miellyttävä ja palvelualtis kuski. Hyvää toimintaa. Kiitos.
Helena Raunio
08:57 21 Oct 18
Aivan loistava palvelu. Voin suositella kaikille Autoliiton jäsenyyttä mitä kautta sain apua.
Heidi
07:42 21 Oct 18
Nopea ja ystävällinen palvelu, suosittelen!Nuori hinaaja oli söpö.
tarja silvennoinen
07:35 21 Oct 18
Hyvin hoidettu.
Kai Kristian Karlsson
09:23 23 Sep 18
Asiat hoituvat tilauksen mukaan.
Saara Välimäki
12:23 04 Aug 17
Nopea, ystävällinen ja luotettava palvelu. Lämpimät suositteluni.
Timo Pohjola
05:27 14 Apr 17
Kaikki sujui hienosti, suosittelen
Tero Rantala
21:02 07 Nov 16
Hyvää palvelua todellakin ja asiallista porukkaa!
Tomi Hyttinen
19:02 21 Mar 16
Erinomaisen ystävällista ja ammattitaitoista toimintaa! Suosittelen lämpimästi!
Next Reviews Write a review

Palvelemme tehokkaasti Helsingissä. Alta löydät palvelumme.

Hinauspalvelu Helsinki

Hinauspalvelu Helsinki

Hinauspalvelumme auttaa, kun tarvitset apua tien päällä. Lue lisää

Tiepalvelu Helsinki

Tiepalvelu Helsinki

Tavoitteenamme on, että matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti. Lue lisää

Auton kierrätys Helsinki

Auton kierrätys Helsinki

Kierrätyspalvelumme avulla saat autosi vaivattomasti kierrätykseen. Lue lisää

AL-Autopalvelukeskus

AL-Autopalvelukeskus

AL-Autopalvelukeskus Helsingin Ala-Tikkurilassa Lue lisää

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab        (2936186-2)

Juhtatie 2 00750 Helsinki Sijainti kartalla

Asiakaspalvelu (24h)
Yhteys 09 350 8550asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

Laskutus (Arkisin klo 8.00-16.00)
Yhteys 09 350 85560, laskutus@hinausautokeskus.fi

Toimisto avoinna arkisin 8:00 – 17:00
AL-Autopalvelukeskus avoinna arkisin 9:00 – 15:00

 

Katso henkilöiden yhteystiedot

Ota yhteyttä

Nimi (vaaditaan)

Sähköposti (vaaditaan)

Aihe

Viesti