Hinauspalvelu ja tiepalvelu Turku

Palvelemme 24h

09 350 8550 | Soita 24h

Hinauspalvelu ja tiepalvelu Turku

Hyytyikö ajoneuvosi kesken matkan? Ei hätää, hinauspalvelumme Turussa auttaa sinua vuorokauden ympäri 24/7. Meiltä löytyy kalustoa niin kevyiden kuin raskaidenkin ajoneuvojen hinaukseen.

Tiepalvelumme Turussa palvelee sekin 24 h vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsit sitten käynnistysapua, tankin tyhjennyksen tai oven avauksen, Hinausautokeskuksen tiepalvelu Turku on oikea paikka soittaa.

Hinauspalvelu Turku

Kun hinaustarve yllättää, hinauspalvelumme Turussa pääsee nopeasti paikalle. Saamme hinattua vaivatta henkilö- ja pakettiautot kuin myös niitä kevyemmät ja raskaammat ajoneuvot. Joskus ajatellaan, että esimerkiksi automaattivaihteisto ja/tai nelivetoisuus tekevät hinauksesta hankalaa tai mahdotonta, mutta hinauspalvelu Turun lava-autoilla minkä vain ajoneuvon hinaaminen onnistuu kuten pitääkin.

Hinauspalvelussamme Turussa hallitaan myös ojastavedot. Mihin vain autosi jääkään kiinni, saamme vedettyä sen takaisin tielle.

Kun tarvitset tiepalvelua Turussa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinauksen hintaan Turussa vaikuttaa viikonpäivä, kellonaika ja hinattavan matkan pituus.

Perussääntö on, että auto hinataan silloin kun sitä ei saada tien päällä korjattua. Monet ongelmat eivät onneksi edellytä hinausta, sillä ne saadaan korjattua kattavalla tiepalvelullamme.

Tiepalvelu Turku

Tiepalvelussamme Turussa osataan monenmoiset tiepalvelutehtävät, joista tavallisimpia ovat käynnistysavun antaminen, akkupalvelu, oven avaus, vikakoodien nollaus ja tankin tyhjennys.

Apuvirta pelastaa esimerkiksi parkkipaikalle hyytyneen auton. Nykyautot kuluttavat enemmän sähköä kuin vanhat, minkä vuoksi apuvirralle on kysyntää myös lauhoina vuodenaikoina. Meiltä löytyy myös liikkuva akkupalvelu, mikäli autosi on uuden akun tarpeessa.

Jos auton ovet lukkiutuvat ja avain jää auton sisään, tiepalvelumme Turussa saa ovet auki.

Joskus auton ajonestolaite voi herjata erilaisista vioista, joita autossa ei todellisuudessa ole ja jotka estävät auton käynnistyksen. Silloin vikakoodien nollaus voi olla paikallaan.

Tankin tyhjennys on välttämätön toimenpide, mikäli tankataan vahingossa bensaa dieselautoon tai dieseliä bensa-autoon. Tyhjennys ja puhdistus vaaditaan myös silloin kun AdBlue-säiliöön lisätään vahingossa dieseliä tai toisin päin. Tiepalvelumme Turussa pystyy tyhjentämään tankin joko paikan päällä tai varikolla.

Kun tarvitset tiepalvelua Turussa, saat avun Hinausautokeskuksesta. Voit tehdä tilauksen verkossa tai soittamalla Hinausautokeskuksen tilausnumeroon 09 350 8550.

Hinausautokeskus
4.9
Based on 2126 reviews
19 8.
15:22 16 May 21
Nopea ja asiakasystävällinen, suosittelen👍
Marja-Leena V.
05:50 14 May 21
Autoni ei käynnistynyt, joten soitin hinauskeskukseen ja sovimme tapaamisajan .Kävi kuitenkin niin että juuri ennen tapaamisaikaamme kokeilin käynnistystä ja hokkus pokkus auto käynnistyi!
Noora L.
18:40 11 May 21
Avun sai todella nopeasti ja palvelu oli asiantuntevaa. Ammatilaiselta sai mielipiteen kysyttäessä myös työtehtävän ulkopuolisesta autoon liittyvästä asiasta. Suosittelen!
Henry P.
10:55 07 May 21
Kaikki toimi moitteettomasti.
Tiina S.
10:00 07 May 21
Hieno homma. Kun soitin , niin meni puolituntia ja huoltopalvelu tuli ja latasi akkua. Ystävällinen palvelu. Iso kiitos.
Carina K.
05:03 30 Apr 21
Mahtavaa ammattilaista palvelua hädän hetkellä!

Palvelemme tehokkaasti Turussa. Alta löydät palvelumme.

Hinauspalvelu Turku

Hinauspalvelu Turku

Hinauspalvelumme auttaa, kun tarvitset apua tien päällä.

Lue lisää

Tiepalvelu Turku

Tiepalvelu Turku

Tavoitteenamme on, että matkasi jatkuu mahdollisimman nopeasti.

Lue lisää

Auton kierrätys Turku

Auton kierrätys Turku

Kierrätyspalvelumme avulla saat autosi vaivattomasti kierrätykseen.

Lue lisää

09 350 8550 | Soita 24h

Yhteystiedot

Hinausautokeskus Oy – Bärgningsbilcentralen Ab        (2936186-2)

Juhtatie 2 00750 Helsinki Sijainti kartalla

Asiakaspalvelu (24h)
Yhteys 09 350 8550asiakaspalvelu@hinausautokeskus.fi

Laskutus (Arkisin klo 8.00-16.00)
Yhteys 09 350 85560, laskutus@hinausautokeskus.fi

Katso henkilöiden yhteystiedot

Ota yhteyttä

    Nimi (vaaditaan)

    Sähköposti (vaaditaan)

    Aihe

    Viesti