Hinausautokeskus Logo
Blogi|Automaattivaihteisen auton hinaus – 3 väärää väitettä automaattivaihteisen auton hinaamisesta

Automaattivaihteisen auton hinaus – 3 väärää väitettä automaattivaihteisen auton hinaamisesta

Automaattivaihteisen auton hinaus

Moneen autoiluun liittyvään asiaan liittyy harhaluuloja eikä automaattivaihteisen auton hinaaminen ole poikkeus. Haluamme osaltamme auttaa karistamaan vääriä tietoja ja vähentämään ajoneuvoihin liittyvää epätietoisuutta. Automaatin hinaus aiheuttaa aika ajoin keskustelua, ja siksi haluamme todistaa vääräksi kolme virheellistä väitettä liittyen automaattivaihteisen auton hinaamiseen. Auton hinaaminen ei ole mutkikas prosessi, mutta kalliiden vahinkojen välttämiseksi on tärkeää toteuttaa se oikein, oli kyseessä sitten automaatti tai manuaalivaihteinen auto.

1. Automaattivaihteisen auton hinaaminen ei ole mahdollista

Automaattivaihteista autoa voi kyllä hinata, muttei toisella autolla narun perässä. Automaattivaihteisen auton siirto onnistuu hinausauton perässä niin, että vetävät pyörät pysyvät ylhäällä. Tutustu hinauspalveluun tarkemmin tai tilaa hinaus nopeasti paikalle 09 350 8550.

2. Automaattivaihteinen auto jäi risteykseen, eikä vaihdetta saa vapaalle ilman, että auto on käynnissä.

Tämäkään väite ei useimpien autojen kohdalla pidä paikkansa. Lähes kaikkien automaattivaihteisten autojen vaihdelaatikossa on hätävapautus, jolla auton saa vapaasti rullaamaan ilman, että se on käynnissä.

3. Automaattivaihteisen auton voi työntää tai vetää toisella autolla käyntiin.

Automaattivaihteista autoa ei voi työntää tai vetää toisella autolla käyntiin. Ainoa konsti on startata auto käyntiin, ja jos akku on loppunut, autoon tarvitaan apuvirtaa. Tällaisessa tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä Hinausautokeskuksen liikkuvaan akkupalveluun, jotta saat apuvirtaa ja tarvittaessa uuden akun.

Automaattivaihteisen auton hinaus – hinauspalvelu auttaa

Toivottavasti artikkelista oli sinulle apua. Mikäli automaattivaihteinen autosi jättää sinut tien sivuun ja tarvitset käynnistysapua tai hinausta, niin soita meille.

Tarvitessasi apua automaattisvaihteisen auton hinaamisessa, tutustu Hinausautokeskuksen hinauspalveluun ja soita asiakaspalveluumme numerossa 09 350 8550. Lue lisää palveluistamme sivulla auton hinaaminen.