Liikkuva akkupalvelu

09 350 8550 | Soita 24h
Auton akun vaihto sekä käynnistysapu apuvirralla ovat liikkuvan akkupalvelun apu moneen käynnistysongelmaan.
Auton akun vaihto sekä käynnistysapu apuvirralla ovat liikkuvan akkupalvelun apu moneen käynnistysongelmaan.

Auton akun vaihto ja auton käynnistys

Auton akun tyhjentymistä ei välttämättä huomaa ennen kuin on liian myöhäistä. Jonakin kauniina aamuna auto ei starttaa. Onneksi liikkuva akkupalvelu päivystää koko pääkaupunkiseudulla 24/7.

Naksuminen startatessa viittaa yleensä siihen, että auton akku on tyhjentynyt eikä auto sen takia starttaa. Tällöin auton akun lataus on tarpeen. Lyhyitä ajoja ajavilla riski auton akun tyhjenemiseen on tavallista suurempi varsinkin pakkasilla. Auton käynnistys, auton akun irroitus ja auton akun vaihto onnistuu toimialueellamme vuoden jokaisena päivänä 24h. Tarvittaessa järjestämme myös auton hinauksen huoltoon.

Auton akun lataus ja auton käynnistys

Jos auton käynnistys temppuilee, soittamalla Hinausautokeskuksen 24 tuntia vuorokaudessa päivystävään tiepalveluun 09 350 8550 voit pyytää tiepalvelumekaanikon käynnistämään auton apuvirralla. Auton akun lataus apuvirralla ja auton käynnistys mahdollistavat sen, että tämän jälkeen auton oma latausjärjestelmä lataa auton akkua ajon aikana.

Akun tarkastaminen ja auton akun vaihto

Auton akun tyhjentyessä tiepalvelumekaanikko tarkistaa akkutesterillä akun kunnon. Mekaanikko vaihtaa tarvittaessa tilalle uuden akun, mikäli pelkkä auton akun lataus ei riitä. Tyhjentynyt auton akku kannattaa vaihtaa, sen ollessa 4-6 vuotta vanha. Auton akun vaihto on hyvä tehdä samalla käynnillä, jos auton akun kunto sitä vaatii. Meiltä saa kattavasti Vartan ja Bannerin (Autoliitto) auton akkuja. Banner-akku on testivoittaja ja Autoliiton valinta.

Auton akun irroitus, auton akun vaihto, akun kuntotarkastus ja laaja valikoima akkuja – Hinausautokeskuskukselta löytyy kattavasti apu auton akkuun liittyviin ongelmiin tien päällä.

Auton akku tyhjä – mitä tehdä?

Mitä tehdä kun auton akku on tyhjä? Usein, varsinkin uudemmissa autoissa, suositeltavaa ei ole ryhtyä vaihtamaan akkua itse. Kun auton akku on tyhjä tai auton akku ei lataudu, voivat Hinausautokeskuksen ammattilaiset auttaa. Ajoneuvomekaanikkomme tuovat tarvittavan uuden akun ja hoitavat akun vaihdon autoon ammattitaidolla. Myös auton käynnistys apuvirralla on turvallisinta jättää ammattilaisille, jotta auton herkkä elektroniikka ei vahingossa vaurioidu.

Akkupalvelun ja auton akun hinta

Liikkuvan akkupalvelun hinta on alkaen 130€ ja auton akun hinta vaihtelee 100-200€ välillä. Meiltä löytyy myös AGM-akkuja, jotka maksavat 200-400€. Lue lisää akkupalvelun hinnoittelusta. Akkupalvelun hinnan pystymme monesti laskuttamaan vakuutusyhtiöstä, jos autossa on kaskovakuutus ja matka keskeytynyt.

Vakuutus

Kaskovakuutus korvaa usein auton akun vaihdon tai käynnistyspalvelun, kun matkanteko keskeytyy ajoneuvon teknisen vian takia.

Avustuksessa ei ole omavastuuta tai bonusmenetystä.

Toimialue

09 350 8550 | Soita 24h
Kuinka liikkuva akkupalvelu tilataan?

 Soita Hinausautokeskuksen tilauskeskukseen 09 350 8550 24/7

 Kerro asiakaspalvelijalle ajoneuvosi sijainti.

 Asiakaspalvelija pystyy rekisteritunnuksen avulla tarkistamaan millainen akku autoon sopii.

 Sovi tiepalvelun saapumisesta asiakaspalvelijan kanssa (Saavumme paikalle jopa alle 30 minuutissa).

Autoliiton valtakunnallinen liikkuva akkupalvelu

Tutustu tarjoamaamme valikoimaan akkuja täällä

Autojen akut