Auton hinaus

09 350 8550 | Soita 24h

Auton hinaus turvallisesti 24h vuorokaudessa.
Auton hinaus turvallisesti 24h vuorokaudessa.

Auton hinaus kaikille ajoneuvoluokille

Kun auton matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, hinausautomme kuljettaa kaikenkokoiset henkilö- ja pakettiautot turvallisesti korjaamoon, myös nelivetoiset autot. Auton hinaus korjaamolle onnistuu myös kotipihasta.

Hinausautokeskuksen hinauspalvelut soveltuvat kattavasti eri ajoneuvoluokille, ja valikoimastamme löytyy sopiva hinausauto kaikkiin hinaustarpeisiin.

Ongelmia ei tuota edes auton hinaus hankalasta paikasta!

Katso videolta kuinka auton hinaus tapahtuu :

Auton hinaus korjaamolle – tyypillisiä syitä hinaukseen

Auton matka voi katketa useasta eri syystä, mutta tyypillisiä syitä ovat esimerkiksi auton käynnistymiseen liittyvät ongelmat. Auton akku voi olla tyhjentynyt, akku ei ehkä enää lataudu tai akku on voinut tulla tiensä päähän. Joissakin tapauksissa auto tarvitsee vain apukäynnistyksen, mutta myös auton hinaus voi olla tarpeen. Muita syitä henkilöauton hinauksen tarpeelle voivat olla erilaiset auton sähköviat, jarruviat, vaikeat rengasrikot, moottorihäiriöt tai esimerkiksi väärän bensan tankkaaminen autoon. Useimmissa tapauksissa auto on parasta hinata suoraan korjaamolle.

Voit lukea auton hinauksen asiakaskokemuksesta blogistamme. Lue myös kiinnostavat blogiartikkelimme koskien hinauksen korvaavia vakuutuksia sekä artikkelimme, jossa osoitamme vääräksi kolme eri väitettä automaattivaihteisen auton hinaamisesta.

09 350 8550 | Soita 24h

Hinauspalvelun tilaaminen

Hinausauton tilaaminen on tehty helpoksi. Hinausautokeskuksen ystävällinen asiakaspalvelu auttaa löytämään parhaan ratkaisun, kun tarvitset apua tien päällä kellonajasta huolimatta.

Ajoneuvon rekisteritunnus, auton sijainti sekä ongelman kuvaus riittävät hinauspalvelun tilaamiseen. Asiakaspalvelumme tai hinausautonkuljettaja osaa neuvoa autokorjaamon, jos ajoneuvon korjaamo ei ole tiedossa.

Normaalisti hinausauton saapuminen kestää noin 15-60 minuuttia.

Henkilö- ja pakettiautojen hinaus lavahinausautolla

Lava-hinausautomme soveltuu henkilöautojen ja pakettiautojen, sekä myös pitkien matkailuautojen ja kevyt kuorma-autojen hinauksiin. Lava-hinausautolla onnistuu myös useamman auton hinaaminen, ja mahdollista on hinata 1-3 henkilö- tai pakettiautoa samalla kertaa.

hinauspalvelu auton hinaus

Auton hinaaminen matalasta parkkihallista

Auton hinaus matalasta parkkihallista tai ahtaalta parkkialueelta onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Osa hinausautoistamme on suunniteltu mataliin ja ahtaisiin parkkihalleihin sekä muihin ahtaisiin pysäköintialueisiin. Matalin hinausautomme on jopa alle 1,8 metriä korkea, joten parkkihallin mataluus ei ole ongelma. Nelivetoisen auton hinaus parkkihallista hoituu myös lisälaitteita käyttäen.

hinaus-hankalasta-paikasta

Nosturilla varusteltu hinausauto

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetulla hinausautollamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla. Nosturi voi myös olla tarpeen jos auto on ojassa ja auton hinaus ojasta on tarpeen.

nosturilla-varustettu-hinausauto

Auton hinaus ahtaasta paikasta

Auton siirtäminen kadun kunnossapidon vuoksi tai vaikka väärin pysäköineen auton siirto porttikongin edestä onnistuu lähisiirtokalustollamme tehokkaasti. Auton hinaus onnistuu myös ahtaasta kotipihasta. Mietityttääkö kustannukset? Tutustu, kuinka hinauksen hinta määräytyy.

auton-hinaus-ahtaista-paikoista