Henkilö- ja pakettiauton hinaus

09 350 8550 | Soita 24h
Auton hinaus turvallisesti 24h vuorokaudessa.
Auton hinaus turvallisesti 24h vuorokaudessa.

Auton hinaus kaikille ajoneuvoluokille

Kun auton matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, hinausautomme kuljettaa kaikenkokoiset henkilö- ja pakettiautot turvallisesti korjaamoon, myös nelivetoiset.

Hinausautokeskuksen hinauspalvelut soveltuvat kattavasti eri ajoneuvoluokille, ja hinausautojen valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto eri hinaustarpeisiin. 

Ongelmia ei tuota edes auton hinaus hankalasta paikasta!

Katso videolta kuinka auton hinaus tapahtuu :
09 350 8550 | Soita 24h
Hinauspalvelun tilaaminen

Hinausauton tilaaminen on tehty helpoksi. Hinausautokeskuksen ystävällinen asiakaspalvelu auttaa löytämään parhaan ratkaisun, kun tarvitset apua tien päällä kellonajasta huolimatta.

Ajoneuvon rekisteritunnus, auton sijainti sekä ongelman kuvaus riittävät hinauspalvelun tilaamiseen. Asiakaspalvelumme tai hinausautonkuljettaja osaa neuvoa autokorjaamon, jos ajoneuvon korjaamo ei ole tiedossa.

Normaalisti hinausauton saapuminen kestää noin 30-60 minuuttia.

Hinaukset lavahinausautolla

Lava-hinausautomme soveltuu henkilö- ja pakettiautojen ja myös pitkien matkailuautojen sekä kevyt kuorma-autojen hinauksiin.

hinauspalvelu auton hinaus

Hinaus matalasta parkkihallista

Auton hinaus matalasta parkkihallista tai ahtaalta parkkialueelta onnistuu meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Osa hinausautoistamme on suunniteltu mataliin ja ahtaisiin parkkihalleihin sekä muihin ahtaisiin pysäköintialueisiin. Matalin hinausautomme on jopa alle 1,8 metriä korkea, joten parkkihallin mataluus ei ole ongelma. Nelivetoisen auton hinaus parkkihallista hoituu myös lisälaitteita käyttäen.

hinaus-hankalasta-paikasta

Nosturilla varusteltu hinausauto

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetulla hinausautollamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla.

nosturilla-varustettu-hinausauto

Auton hinaus ahtaasta paikasta

Auton siirtäminen kadun kunnossapidon vuoksi tai vaikka väärin pysäköineen auton siirto porttikongin edestä onnistuu lähisiirtokalustollamme tehokkaasti.

auton-hinaus-ahtaista-paikoista