Hinausautokeskus Logo
Blogi|Uusi Norsupartio-sarja alkaa!

Uusi Norsupartio-sarja alkaa!

norsupartio videon logo

Norsupartio -sarjan pilottijaksossa tutustutaan Hinausautokeskuksen arkeen. Tässä työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. Keikkoja tulee toisensa perään ja hommia tehdään hymy huulilla. Työtä tehdään vuoroissa ja vuoron aikana ehtii tehdä 5-8 keikkaa. Tyypillinen keikka kestää noin tunnin.

Päivän ensimmäisellä keikalla Norsupartio siirtää virrattoman taksin Koivuhaan Veholle huollettavaksi. Auton rattilukko on sähköjen puuttumisen takia jumissa ja se aiheuttaa haasteita auton laskua ajatellen, mutta auton jättö hoituu lopulta ongelmitta ja hyvällä asenteella.Tyypillisessä tapauksessa auton avaimet ja omistajan tiedot jätetään huoltoon, joka huolehtii asian eteenpäin. Tässä tapauksessa asiakas tuli paikan päälle ja hoiti asian. Huolto ottaa asian hoitaakseen ja Norsupartion kuskin osuus on päättynyt.

Hinausautokeskuksen Norsupartion toisella keikalla käydään noutamassa Mannerheimintieltä kolarissa pahoin vaurioitunut auto huoltoon. Asiakkaan auto oli törmännyt edellä olevan perään ja etummainen auto oli noussut asiakkaan auton konepellille. Auto hinataan Autoklinikalle Konalaan. Asiakkaan yhteystiedot ja avaimet luovutetaan huoltoon ja homma on selvä!

Kolmannella keikalla autetaan pulaan jäänyttä pysäköinninvalvojaa. Kyseessä on rengasrikko, joka hoidetaan mahdollisuuksien mukaan paikan päällä. Tällä kertaa auto toimitetaan asiakkaan toivomaan osoitteeseen ja paperitöiden jälkeen matka jatkuu.

Perheyritys Hinausautokeskuksen motto ‘Valmiina auttamaan’ näkyy Norsupartion toiminnassa joka päivä. Hinaus– ja tiepalveluita tarjotaan Uudenmaan alueella kellon ympäri.