Hinausautokeskus Logo
Blogi|Romuauton nouto the right way

Romuauton nouto the right way

Romuauto kierrätykseen

Kuulostaako tilanne tutulta: autosi on jämähtänyt pihakoivun alle pihaa koristamaan ja siitä puskee kasvillisuutta niin, että se muistuttaa jo enemmän kukkapenkkiä kuin autoa. Tällaisessa ja vähän vähemmänkin dramaattisessa tilanteessa on aika päästää autovanhus tuskistaan ja tilata romuauton nouto. Auton kierrätys on hyvä ja ekologinen vaihtoehto, kun romuautosta haluaa päästä eroon ympäristöä säästäen. Parasta tässä kaikessa on että romuauton nouto on täysin maksutonta ja tapahtuu helppoa.

Romuauton nouto ja kierrätys

Auton kierrätys Hinausautokeskuksen avulla on todella helppoa ja vaivatonta, joten sitä ei kannata jäädä turhan pitkäksi aikaa suunnittelemaan. Me noudamme romuautosi maksutta ja kaivamme auton esiin sieltä minne se on jäänyt. Me siis hoidamme ’likaisen työn’ ja auton luovuttajan tehtäväksi jää pistää nimi paperiin. Voit tilata romuauton noudon sähköisesti, jolloin se on kaikkein helpointa ja voit tehdä sen sinulle sopivaan aikaan.

Kuusakoski kierrättää

Hinausautokeskus toimii Kuusakoski Oy:n virallisena kelpokerääjänä pääkaupunkiseudulla. Hinausautokeskus kuljettaa kierrätysautot Kuusakoski Oy:n kierrätykseen, jossa ne romutetaan ja kierrätetään. Autosta kierrätetään tai muuten hyödynnetään jopa 95%. Auton luovuttaja saa toimenpiteestä vielä virallisen asiakirjan eli romutustodistuksen. Auton kunnolla ei ole väliä vaan romuttamolle kelpaavat kaikenkuntoiset ja malliset autot. Romuttamolla ammattilaiset osaavat hyödyntää kaikenkuntoiset autot mahdollisimman hyvin.

Haluatko kierrättää autosi? Tilaa romuauton nouto meiltä.