Hinausautokeskus Logo
Blogi|Auton hinaus - Asiakaskokemuksia

Auton hinaus - Asiakaskokemuksia

Auton hinauksen asiakas autonsa kanssa

Jokainen auto hinataan laatutakuulla

Intohimoisen autoharrastelija Samun uusi arvoauto oli ehtinyt viipyä kotitalon parkkihallissa vain muutaman päivän, kun matkaan tuli mutkia.  

– Vain kolme päivää auto oli ehtinyt meikäläisellä olla, kun kytkin hajosi sen ollessa parkkihallissa. Kyseessä on harrastetyyppinen auto ja en sen takia halunnut itse lähteä viemään sitä minnekään, Samu kertoo.

Oman jännityksensä tilanteeseen toi juuri tuolla hetkellä meneillään olevat pääsiäisajan pyhät. Samun onneksi Hinausautokeskus palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden myös lomasesonkien ja pyhien aikaan. Tämä takasi nopean reagoinnin Hinausautokeskukselta myös Samun tilanteessa.

– Hyvin pian paikalle saapuikin erittäin fiksu ja asiantunteva kaveri, jolla selkeästi oli myös asiakkaan omaisuutta arvostava asenne. Hän oli erittäin hienovarainen sen suhteen, miten arvoautoa kohdellaan.

Hinausautokeskuksen hinausautonkuljettajan asiantuntemus tuli erityisesti esiin, kun autoa ryhdyttiin siirtämään ja kiinnittämään hinausauton lavalle. Koska kyseessä oli arvoauto, vaati toimenpide tietynlaisia erityisratkaisuita. Auton omistaja on selkeästi otettu saamastaan laadukkaasta palvelusta.

– Olen erittäin tyytyväinen Hinausautokeskuksen palveluun ja ehdottomasti suosittelen yrityksen palveluita myös kaikille muillekin, Samu hymyilee.

Me Hinausautokeskuksella tiedämme, miten arvokkaita autot omistajilleen ovat. Siksi pidämme huolen siitä, että kaikki autot Ladoista Lamborghineihin saavat mitä hienovaraisimman kohtelun hinaustilanteessa.

Hinausautokeskus. Valmiina auttamaan.

Hinausautokeskukselta luonnistuu auton hinaus myös hankalista paikoista, kuten ahtaista tiloista tai matalista parkkihalleista. Hinaamme henkilöautot, moottoripyörät sekä raskaammat kulkuneuvot. Hinauspalvelu sekä kaikki muut tiepalvelut 24h vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä – soita Hinausautokeskukseen!

 

Lue myös blogiartikkelimme automaattivaihteisen auton hinauksen myyteistä täällä.