Hinausauto

Hinausautot kaikkiin tilanteisiin
Hinausautot kaikkiin tilanteisiin

Hinausautot kaikkiin tilanteisiin

Hinausautot, joilla työskentelemme ovat hinausalan parhaimmistoa. Hinausautojen suunnittelussa on otettu huomioon Suomen rankat keliolosuhteet sekä uusiutuva ajoneuvotekniikka ja näin olemme varmistaneet, että pystymme palvelemaan autettavia mahdollisimman tehokkaasti kelistä ja ajankohdasta riippumatta.

Kattavalla hinausautokalustolla pystymme palvelemaan kaikenkokoisia ajoneuvoja, kaikenlaisista paikoista. Hinausautot soveltuvat henkilö- ja pakettiautoille, moottoripyörille sekä raskaalle kalustolle. Laadukkailla hinausautoillamme sujuu kaikenlainen hinaus.

09 350 8550 | Soita 24h

Kuinka hinausauto tilataan?

 Soita Hinausautokeskuksen tilauskeskukseen 09 350 8550

 Kerro asiakaspalvelijalle ajoneuvon sijainti sekä ongelman laatu.

  Jos tiedät mihin haluat ajoneuvon hinattavan, kerro siitä asiakaspalvelijalle. Voimme tarvittaessa myös suositella sopivaa korjaamoa.

 Sovi hinauksen ajankohdasta (Hinausauto saapuu paikalle jopa alle 30 minuutissa).

Hinausauto raskaalle kalustolle

Raskas kalusto liikkuu kevyesti. Raskaimmat hinausautot palvelevat raskasta kalustoa, kuten kuorma- ja linja-autoja. Raskaan kaluston hinausautot vinssaavat myös työkoneita, kun ne joutuvat upoksiin.

Raskaalle kalustolle tarkoitettu hinausauto on varusteltu lumiketjuilla, ja näin pääsy hinattavan luokse on taattu. Raskaan kaluston hinausauton varustus on kattava. Raskaan kaluston hinausautoistamme löytyy merkki- ja mallikohtaiset nostoraudat, joilla hinattavat tulee kuljettaa oikeaoppisesti ja turvallisesti korjaamoon. Varustuksesta löytyy myös kattavasti ketjuja ja nostoliinoja ylösvetoihin.

Avustamme raskasta kalustoa neljällä raskaan kaluston yksiköllä. Tilaa raskaan kaluston hinaus.

hinausautokeskus_raskaan_kaluston_hinaus

Lava-hinausauto

Hinausautoista suurin osa on lava-hinausautoja, joilla voi kuljettaa 1-3 henkilö- tai pakettiautoa kerrallaan sekä moottoripyöriä. Hinausautossa on vinssit ajoneuvojen kyytiinottoa varten sekä esimerkiksi ojasta ylös-vetoja varten.

Lava-kantavuutta hinausautossa on jopa 12 000 kg saakka, joten kevyet kuorma- ja linja-autot sekä työkoneet kulkevat hyvin hinausauton kyydissä.

Lava-hinausautot ovat erikokoisia ja niitä on 13 yksikköä.

hinauspalvelu auton hinaus

Pienet ja matalat hinausautot

Pienimmät hinausautomme mahtuvat sujuvasti jopa 1,8 metriä korkeisiin parkkihalleihin.

Hinausautoissa on hydraulinen hinauspuomi. Hinauspuomissa on “krilli”, johon hinattavan ajoneuvon renkaat ajetaan ja sidotaan kiinni kuljetuksen ajaksi.

Pienten hinausautojen varustuksesta löytyy dollyt, jotka mahdollistavat myös nelivetoisten autojen hinauksen parkkihalleista ja ahtaista paikoista.

Matalia ja ahtaisiin paikkoihin sopivia hinausautoja on 4 yksikköä.

hinaus-hankalasta-paikasta

Nosturi-hinausauto

Auton nostaminen kaiteen päältä tai esteen takaa hoituu nosturilla varustetuilla hinausautoillamme ja auton nostoon tarkoitetulla nostokehikolla.

Nosturilla varustettuja hinausautoja on 2 yksikköä.

nosturilla-varustettu-hinausauto
09 350 8550 | Soita 24h