Liikkuva rengaspalvelu

09 350 8550 | Soita 24h
Renkaan vaihto sekä muut rengaspalvelut sinulle tien päällä.
Renkaan vaihto sekä muut rengaspalvelut sinulle tien päällä.

Auton renkaan rikkoutuminen ei tarvitse olla syynä matkan keskeyttämiselle. Koko pääkaupunkiseudulla palveleva liikkuva rengaspalvelu auttaa tien päällä renkaan vaihdossa, renkaan korjauksessa tai tarvittaessa lainaa vararenkaan korjauksen ajaksi.

Rengaspalvelu ja renkaan vaihto

Rikkoutuneen renkaan vaihto saattaa joskus osoittautua hankalaksi toimenpiteeksi ilman kunnollisia työkaluja. Tällöin kannattaa soittaa paikalle rengaspalvelun automekaanikko, jolta löytyvät tarvittavat työkalut sekä vahva ammattitaito renkaan vaihtoon.

Meiltä saat osaavaa ja vahvaa renkaan vaihtoapua, kun sitä tarvitset. Hinausautokeskuksen rengaspalvelu palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Voimme vaihtaa rikkoutuneen renkaan tilalle auton oman vararenkaan tai meiltä lainatun vararenkaan.

Rengasrikko

Rengasrikko voi iskeä silloin kun sitä vähiten odottaa. Tärkeää on huomata, että rikkoutuneella renkaalla ei ole turvallista ajaa. Rengasrikon iskiessä on hyvä pysähtyä mahdollisimman nopeasti turvalliseen paikkaan. Rengasrikko voi sattua esimerkiksi kiireisellä valtatiellä, jolloin muun liikenteen huomiointi ja muiden autoilijoiden turvallisuus erityisesti korostuvat.

Auton pysäytettyäsi on tärkeää asettaa varoituskolmio paikalleen muita autoilijoita varoittamaan. Varoituskolmio tulisi asettaa tarpeeksi etäälle pysäytetystä autosta, jotta muilla autoilijoilla on tarpeeksi aikaa reagoida tilanteeseen asianmukaisella tavalla.

Renkaan paikkaus

Renkaan paikkaus on mahdollista tien päällä silloin, kun renkaan kulutuspinnassa on ruuvi tai naula. Tyhjällä renkaalla ajaminen ei kannata, koska silloin renkaan runko vaurioituu korjauskelvottomaksi. Renkaan paikkaus omatoimisesti ei myöskään ole suositeltavaa, vaan renkaan paikkaus on hyvä jättää ammattilaisen käsiin jotta renkaan vauriot eivät pahene.

Vararengas lainaksi

Tänä päivänä monista autoista puuttuu tilanpuutteen ja painon vuoksi kokonaan auton oma vararengas. Meillä on vararengaspalvelu, joten voimme lainata korjauksen ajaksi rikkoutuneen renkaan tilalle alkuperäisen kokoisen vararenkaan. Vararenkaan lainaus on maksutonta silloin, kun saamme rikkoutuneen renkaan meille korjattavaksi.

Katso videolta kuinka liikkuva rengaspalvelu toimii:

Toimialue

09 350 8550 | Soita 24h
Kuinka liikkuva rengaspalvelu tilataan?

 Soita 24h tilauskeskukseemme 09 350 8550

 Kerro ajoneuvosi sijainti.

  Kuvaile asiakaspalvelijalle kuinka rengas on rikkoutunut. Asiakaspalvelija arvioi onko rengas korjattavissa vai pitääkö rengas vaihtaa auton omaan vararenkaaseen tai meiltä saatavaan lainarenkaaseen.

 Sovi liikkuvan rengaspalvelun saapumisesta asiakaspalvelijan kanssa (Tiepalvelu saapuu paikalle jopa alle 1/2 tunnissa).