Liikkuva rengaspalvelu

09 350 8550 | Soita 24h

Renkaanvaihto, auton renkaan paikkaus ja muut rengaspalvelut tien päällä. Älä anna rengasrikon katkaista matkaa!
Renkaanvaihto, auton renkaan paikkaus ja muut rengaspalvelut tien päällä. Älä anna rengasrikon katkaista matkaa!

Rengasrikko yllättää – 24h rengaspalvelu auttaa

Rengasrikko voi iskeä silloin kun sitä vähiten odottaa. Tärkeää on huomata, että rikkoutuneella renkaalla ei ole turvallista ajaa vaan turvallisin vaihtoehto on soittaa rengaspalvelu tai hinausauto paikalle. Rengasrikon iskiessä on hyvä pysähtyä mahdollisimman nopeasti turvalliseen paikkaan. Rengasrikko voi sattua esimerkiksi kiireisellä valtatiellä, jolloin muun liikenteen huomiointi ja muiden autoilijoiden turvallisuus erityisesti korostuvat.

Toimi näin, jos rengasvaurio sattuu tien päällä: Auton pysäytettyäsi on tärkeää asettaa varoituskolmio paikalleen muita autoilijoita varoittamaan. Varoituskolmio tulisi asettaa tarpeeksi etäälle pysäytetystä autosta, jotta muilla autoilijoilla on tarpeeksi aikaa reagoida tilanteeseen asianmukaisella tavalla.

Rengaspalvelu tien päällä

Auton renkaan rikkoutuminen ei tarvitse olla syynä matkan keskeyttämiselle. Koko pääkaupunkiseudulla palveleva liikkuva rengaspalvelu auttaa tien päällä renkaan vaihdossa, renkaan korjauksessa tai tarvittaessa lainaa vararenkaan korjauksen ajaksi.

Rengasrikko päivystys

Hinausautokeskuksen 24h rengaspalvelu palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, myös pyhinä. Lue rengaspalvelumme asiakaskokemuksista.

Renkaan vaihto

Rikkoutuneen renkaan vaihto saattaa joskus osoittautua hankalaksi toimenpiteeksi ilman kunnollisia työkaluja. Tällöin kannattaa soittaa paikalle rengaspalvelun automekaanikko, jolta löytyvät tarvittavat työkalut sekä vahva ammattitaito renkaan vaihtoon.

Meiltä saat osaavaa ja vahvaa renkaan vaihtoapua, kun sitä tarvitset. Voimme vaihtaa rikkoutuneen renkaan tilalle auton oman vararenkaan tai meiltä lainatun vararenkaan. Rengasrikko ei nopean toimintamme ansiosta katkea täten kuin lyhyeksi aikaa.

Auton renkaan paikkaus

Renkaan paikkaus on mahdollista tien päällä silloin, kun renkaan kulutuspinnassa on ruuvi tai naula. Tyhjällä renkaalla ajaminen ei kannata, koska silloin renkaan runko vaurioituu korjauskelvottomaksi. Auton renkaan paikkaus omatoimisesti ei myöskään ole suositeltavaa, vaan renkaan paikkaus on hyvä jättää ammattilaisen käsiin jotta renkaan vauriot eivät pahene.

Vararengas lainaksi

Tänä päivänä monista autoista puuttuu tilanpuutteen ja painon vuoksi kokonaan auton oma vararengas. Meillä on vararengaspalvelu, joten voimme lainata korjauksen ajaksi rikkoutuneen renkaan tilalle alkuperäisen kokoisen vararenkaan. Vararenkaan lainaus on maksutonta silloin, kun saamme rikkoutuneen renkaan meille korjattavaksi.

Lue myös blogiartikkelimme siitä miten toimia kun rengasrikko yllättää.

Voit lukea lisää muista Hinausautokeskuksen Tiepalveluista sekä tiepalvelun hinnasta sekä tilaamisesta täällä.

Katso videolta kuinka liikkuva rengaspalvelu toimii:
09 350 8550 | Soita 24h

Kuinka liikkuva rengaspalvelu tilataan?

 Soita 24h tilauskeskukseemme 09 350 8550

 Kerro ajoneuvosi sijainti.

  Kuvaile asiakaspalvelijalle kuinka rengas on rikkoutunut. Asiakaspalvelija arvioi onko rengas korjattavissa vai pitääkö rengas vaihtaa auton omaan vararenkaaseen tai meiltä saatavaan lainarenkaaseen.

 Sovi liikkuvan rengaspalvelun saapumisesta asiakaspalvelijan kanssa (Tiepalvelu saapuu paikalle jopa alle 1/2 tunnissa).